IP-telefoni: Kun for datanerdene?

Du kan spare gode penger på å ringe via bredbåndslinjen. Telio og TeleVoIP er de mest kjente operatørene som har kapret kunder fra de vanlige telegigantene. Men fungerer det? Her er meningene delte.

Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere nordmenn har sett seg lei på dyre teletjenester og kastet seg over på nye teknologier. For deg som allerede har en bredbåndslinje i huset er IP-telefoni det heteste alternativet. Spørsmålet er imidlertid om tjenestene fungerer bra nok per i dag.

Selv om det kommer stadig nye alternativer er det først og fremst Telio og TeleVoIP som er kjent blant de store massene. Begge aktørene er forøvrig lagt inn i DinSides telefonkalkulator, slik at du kan se hvilket alternativ som er billigst for deg. For selv om begge selskapene tar betalt for samtaler til mobil har de to konkurrentene ulik prisstruktur:Hos Telio er det gratis å ringe til fasttelefoner, men du må i stedet betale månedsavgift til selskapet.Hos TeleVoIP er det ingen faste månedsavgifter, men du må betale per minutt du ringer.

Men kan du stole på kvaliteten & servicen?

Vi får stadig tilbakemeldinger fra leserne våre om IP-telefoni, og det er ingen tvil om at meningene om kvaliteten og supporten er delt. Her har vi samlet to representative tilbakemeldinger fra ulike lesere. Del gjerne dine erfaringer med oss i diskusjonsgruppen under artikkelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer