IP-telefoni kvitt alle barnesykdommene?

IP-telefoni knuser vanlige fasttelefonabonnementer på pris. Etter en rekke problemer for kundene i IP-telefoniens startfase er det likevel mange som vegrer seg for å bruke den nye teknologien. Vi spør: Kan vi stole på IP-telefonien nå?

Publisert
Sist oppdatert

Har du vært innom og sjekket DinSides Telefonkalkulator i det siste har du kanskje sett at prislisten for fasttelefoner toppes av IP-telefoniselskapene, vel og merke dersom du allerede har bredbånd.

(For ordens skyld: "IP" i IP-telefoni står for Internet Protocol og henviser til en tjeneste der du ringer over Internett dersom du har bredbånd, istedetfor via ordinært tele- eller mobilnett. Du kan bruke et vanlig telefonapparat som du via en adapter kobler til en hub eller telefonuttaket.)

Prisgunstig

Ved å bytte fra et vanlig Telenor-abonnement til det billigste IP-tilbudet fra OneCall One IP kan du spare hele 3.750 kroner i året om du følger et standard ringemønster.

Trykk her for å se en prissammenligning av IP-telefoni og tradisjonelle fasttelefonabonnement.

Det er med andre ord mye å tjene på å bytte ut fasttelefonen med IP-telefoni - men er det noen ulemper? IP-telefoni er fremdeles i startfasen, og vi har tidligere skrevet om noen av de tekniske problemene våre lesere har hatt.

Les mer: IP-telefoni: Kun for datanerdene?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer