IP-telefoni tar av i 2004

TELE: Lave ringepriser frister ringekåte nordmenn over på IP-telefoni. Og ringer du ofte til utlandet er det mye å spare. Se prisene og prøv TeleVoIP gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Trenden er tydelig: Stadig flere nordmenn er lei av dyre teletjenester, og derfor villige til å prøve nye alternativer. IP-telefoni kan bli framtidens vinner.

Allerede i september fortalte vi om Telio som skulle lansere sin IP-telefonitjeneste fra og med 1. januar 2004. Litt forsinket har de nok blitt, for i følge Telios kundeservice har stor kundepågang gjort at de første adapterne først ble sendt i forrige uke.

Men Telio er ikke alene på markedet, TeleVoIP er en annen norsk aktør med planer om å kapre kundene.

Billig til utlandet

- Med vår tjeneste kan du ringe både til fasttelefoner og mobiltelefoner i inn- og utland, sier Morten Olsrud, IT-ansvarlig hos TeleVoIP.no. – Og det er spesielt ringekostnadene til utlandet som er lave, skryter Olsrud.

- I motsetning til Telio krever ikke vi månedsavgift. Hos oss betaler du kun for de tellerskrittene du bruker. Vi tror folk flest er lei av faste månedlige avgifter. Vår modell gjør det i tillegg enkelt å holde oversikt over kostnadene.

- Hos oss må du forhåndsbetale tellerskrittene via ditt Visa- eller MasterCard. Betaler du for eksempel 100 kroner, kan du ringe for hele dette beløpet, det betyr at vi heller ikke har noen slags startavgift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer