iPhone 4s med abonnement

Telenor, Netcom og Tele2 har prisene klare.

Selv 64GB-versjonen av iPhone 4s koster 1 krone hos Tele2, men du må selvsagt også binde deg til å betale hundrelapper hver måned i ett år. Foto: Apple, montasje: Pål Joakim Olsen
Selv 64GB-versjonen av iPhone 4s koster 1 krone hos Tele2, men du må selvsagt også binde deg til å betale hundrelapper hver måned i ett år. Foto: Apple, montasje: Pål Joakim Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag 28. oktober lanseres iPhone 4s i Norge. Den nye modellen byr blant annet på dobbel prosessorkraft i forhold til iPhone 4, opptil sju ganger raskere grafikk, forbedret kamera og assistenten Siri, som lar deg styre telefonen med stemmen.

Les mer: Apple annonserer iPhone 4s

På Apple.no er prisen den samme som iPhone 4 hadde tidligere. Det betyr at 16GB-versjonen koster deg kr 4890,-, 32GB koster kr 5790,- og den nye 64GB-versjonen tømmer kontoen din for 6690,- kroner. iPhone 4s er tilgjengelig både i sort og hvit, men prisen er den samme uavhengig av farge.

Telenor, Netcom og Tele 2 har åpnet forhåndssalget

Du trenger imidlertid ikke å blåse av 5000 kroner denne uka for å få iPhone 4s i hus. Tradisjonen tro tilbyr flere mobiloperatører telefonen for en billigere penge, mot at du binder deg til et abonnement i 12 måneder. Har du et bruksmønster som i høy grad samsvarer med pakkene operatørene tilbyr deg, kan du gjøre en god deal om du kjøper telefonen fra en operatør.

Vær imidlertid oppmerksom på at du kan ende opp med å betale for langt mer enn du bruker av ringeminutter, SMS og datatrafikk – eller det motsatte tilfellet, der du kjøper en pakke som er for liten og dermed ender opp med ekstrakostnader som gjør løsningen dyrere enn om du hadde kjøpt telefonen uten binding og med et mer passende abonnement.

Derfor lønner det seg å kartlegge mobilbruken din, plotte den inn i DinSides Mobilkalkulator og sammenligne "løssalgsprisen" + telefonkostnader med pakkene operatørene tilbyr deg. Husk også at du ved å binde deg til et abonnement er nødt til å ha disse prisene i 12 måneder, mens du står fritt til å velge et billigere abonnement underveis om du ikke binder telefonen til en operatør.

Les også: Priskrig i mobilbransjen?

Fra én krone

Vil du betale så lite som mulig, er det faktisk mulig å få alle iPhone 4s-versjonene til én krone fra Tele2. For 16GB-versjonen kan du for eksempel velge iSmart Small til 499 kroner pr måned, som gir en totalpris på kr 5989,- etter 12 måneder. Tilsvarende abonnement kan også knyttes til 64GB-versjonen; da til 649 kroner pr måned.

Abonnementet inkluderer 100 SMS og 1000MB data pr måned, men ingen ringeminutter. Oppstartspris pr samtale er 89 øre, og minuttprisen 45 øre. SMS utover de 100 inkluderte koster 45 øre pr stk; det samme gjelder pr megabyte datatrafikk om du skulle overstige 1000MB.

Minste totalpris-trofeet er det også Tele2 som vinner. Dersom du binder deg til 12 måneder med Tele2 Champion, havner totalprisen på 5257 kroner for 16GB-utgaven (medregnet minimumsdebitering på 49,- pr måned). Abonnementet inkluderer dog hverken ringeminutter, data eller SMS. Avsnittet er korrigert.

I tabellen under ser du iPhone 4s-prisene fra de ulike leverandørene, der vi har tatt for oss 16GB-versjonen. Siden det ble i overkant mye informasjon å presse inn på 548 piksler i bredden, kan du også laste ned skjemaet i PDF-versjon.

OPPDATERT 26/10-2011 13:32
Telenor har nå fjernet muligheten for å kjøpe iPhone 4s med SurfPrat-abonnement. Disse linjene er derfor grået ut i tabellen under.

iPhone 4s med abonnement


Merk også at operatørene har kampanjer som gir deg fri bruk de første månedene.

Mer om tilbudene finner du her:
Tele2s iPhone 4s-tilbud
Netcoms iPhone 4s-tilbud
Telenors iPhone 4s-tilbud

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer