Is: Vanvittige prisforskjeller

Hos Rema kan du få ti Lollipop for 18,90 kroner. I kiosken må du betale 12 kroner for én.

ILLUSTRASJON: Kim Jansson
ILLUSTRASJON: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er barna glade i is i sommervarmen? Da bør du være klar over at de mest populære småisene til Diplom-Is og Hennig Olsen kan fås kjøpt i økonomipakker. Disse økonomipakkene, eller multipacks som produsentene kaller dem, er oppsiktsvekkende billige sammenlignet med hva du må betale for småisene om du kjøper dem enkeltvis.

Pin-up: 12,00 vs 1,89 kr

På Rema kan du for eksempel kjøpe en tipakning med Pin-up for 18,90 kroner, noe som betyr at du betaler bare 1,89 kroner per stykk. Kjøper du en enkelt Pin-up i samme butikk betaler du 8,00 kroner per is, mer enn fire ganger så mye. For ikke å snakke om hva du må betale i kiosken. Hos Narvesen koster en Pin-up 12,00 kroner, mer enn seks ganger så mye.

Krone-is: 20,00 vs 6,65 kr

Eller hva med en sekspakning med Krone-is? Hos Coop Prix koster denne økonomipakken 39,90 kroner, noe som betyr at du betaler bare 6,65 kroner per is. Velger du i stedet en enkelt Krone-is fra samme kjøledisk, betaler du 15,00 kroner. Og i kiosken? Der vil du vanligvis måtte betale 20 kroner for en Krone-is, ganske nøyaktig tre ganger så mye som dem som i stedet kjøper sekspakningen i matbutikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer