Ja, dette får du kjøpt på Finn.no

Utrolig, men sant.

Bare 2.500 kroner for å lage ditt eget gullendes rene bilbatterivann ... Foto: Finn.no
Bare 2.500 kroner for å lage ditt eget gullendes rene bilbatterivann ... Foto: Finn.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du spesielle interesser, for eksempel en hang til sjeldne våpen fra krigens dager eller egenprodusert vann til bilbatteriet? Ikke bli forundret over hva du kan finne på Norges største brukt-marked. Her er ti funn fra Finn som har forundret og overrasket oss i det siste.

Destiller vann til bilbatteriet ditt!

Ja, det er jo noe enhver dedikert bileier bør gjøre. Destillere sitt eget vann. Så selv om vi kan tenke oss ett par mer lovstridige husflidsprosjekter for dette appratet, så har selgeren helt rett. Det er fullt lovlig å eie et destillasjonsapparat ...

Her er annonsen.

- Den dreier fint

En tysk Zwilling Sochel for MG-34 selges uten oppgitt pris til samlere. Eventuelt byttes mot gamle norske eller norsk-danske våpen. Fin i hagen? Svært passende om du har et godt/dårlig forhold til naboene.

Her er annonsen.

Her er 10 av våre funn fra Finn.no - se bildene

Ikke stjel dem, kjøp dem!

Thujatyverier er det siste på hagefronten. Men hallo, det er ikke kult med tyvegods i hagen. Sjekk dette tilbudet. Kun 9.000 kroner for å hjelpe en hageeier med å bli kvitt to stykk meget pene thuja, før tyvene tar dem ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer