Jakten på lommeboken

Fredag kveld, og vi er klare for å ta Stavanger med storm!

Publisert

Allerede i det vi går ombord i flyet til Stavanger aner det oss at dette kan by på problemer.

-Velkommen ombord. Åååhh, er det bryllupsdressen? spør flyvertinnen ekstatisk og ser nesten med gledestårer i øynene på dressposen til Øyvind.

Krise! Det siste vi ønsker er å bli oppfattet som et par på kjærlighetsferie! Her skal det flørtes vilt og hemningsløst til vi ser mannen med ljåen, så noen tosomhet vil vi så absolutt ikke signalisere.

Gutta har rangen

Noen vil kanskje mene at vårt oppdrag er dømt til å mislykkes, og at en gutt og en jente sammen på byen uansett vil bli oppfattet som et par. Men det er jo likestillingens tid, og vi fikk sterke reaksjoner da vi lanserte idéen og foreslo at bare jenter skulle dra på tur.

Derfor gir vi det en sjanse, og bestemmer seg for å ta den helt ut. Vi har en oppfatning om at det er enklere for en jente å sjekke opp, eventuelt la seg sjekkes opp av en tilsynelatende rik mann. Derfor sender vi Øyvind i bresjen for å undersøke muligheten for alle dere gutta der ut til å finne dere en rik dame som er villig til å betale for deres handleturer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer