Jakten på orgasmen

Er du blant de mange som ikke får nok ut av sex-livet? I følge ekspertene er det flere ting du kan gjøre for å gi deg selv bedre orgasmer. Les rådene hos Mozon.

Publisert
Sist oppdatert

Joachim Henriksen

Mange kvinner synes det er vanskelig å oppnå orgasme. Kanskje fordi de selv er slitne eller stressede, eller fordi kjærlighetslivet ikke er helt på topp. Men i likhet med mange andre områder i livet er det mulig å lære seg noen teknikker som gjør ting litt bedre. Øvelse gjør mester, og det gjelder også orgasmen.

I siste utgave av kvinnebladet She Magazine er det samlet en rekke tips til hvordan du kan oppnå bedre orgasmer. Les de 7 beste rådene her:

Ikke hold pustenLou Paget regnes som orgasmeekspert i USA og vet om en feil som gjøres av mange kvinner:

- Mange vil instinktivt holde pusten under orgasmen. Men puls og pust er med på å fremkalle orgasmen, forsøk neste gang med dype åndedrag i stedet.

Hold hodet lavtOm du er alene eller sammen med en partner kan du finne en stilling hvor du har hodet lavt. Et tips er å la hodet henge over kanten på sengen, dette kan øke blodtilførselen til hodet og øke intensiteten i orgasmen.

Vær tålmodigTracey Cox er forfatteren bak storselgere som Hot Sex og Hot Love. Den australske sex-eksperten har sett seg lei på at kvinner skal jage orgasmen som en bikkje etter et bein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer