Reklamasjon

Jarle (39) fikk erstattet kniv med «livstidsgaranti»

Kniven var godt over 20 år gammel da knivbladet knakk, men produsenten oppfylte garantien likevel.

NY KNIV I POSTEN: Få dager etter at Jarle Nygård hadde reklamert på Leatherman-kniven sin, fikk han en ny i posten. Det er fordi denne kniven har «livstidsgaranti». Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Scanpix.
NY KNIV I POSTEN: Få dager etter at Jarle Nygård hadde reklamert på Leatherman-kniven sin, fikk han en ny i posten. Det er fordi denne kniven har «livstidsgaranti». Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes en fantastisk reklamasjonsmulighet for de som har kjøpt Leatherman-kniv. Dette fikk Dinside-leser Jarle Nygård (39) fra Bryne i Rogaland nylig erfare da knivbladet på hans kniv, av modellen Wave, knakk.

- Jeg hadde hørt at Leatherman har såkalt «livstidsgaranti», men visste ikke hvordan det fungerte i praksis. Butikken jeg kjøpte kniven fra gikk konkurs for mange år siden, så da sendte jeg en e-post til importøren, forteller Nygård til Dinside.no.

Kniven ble nemlig kjøpt en gang på 90-tallet, Nygård er usikker på nøyaktig hvilket år, men det er ikke rart, siden det er snakk om et tidsrom på godt over 20 år.

Ny kniv i posten på under ei uke

Importøren svarte likevel på Nygårds e-post og ba ham sende dem den ødelagte kniven.

Etter fem-seks dager fikk han en ny, nesten lik kniv i posten.

«Leatherman har en internasjonal garantiordning, og skjer det noe med ditt verktøy, så skal dette sendes inn til oss. Du mottar ikke ditt gamle verktøy i retur, men et overhalt verktøy som tilsvarer akkurat det samme verktøyet som du sendte inn til oss», skriver importøren Ultimate Nordic på nettsiden sin.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer