- Jeg vil advare andre

Rune Østbø kjøper aldri billetter gjennom Euroteam igjen.

Rune Østbø begynner å miste troen på at han noengang får tilbake de 9.477 kronene han betalte for to billetter. Foto: Per Ervland
Rune Østbø begynner å miste troen på at han noengang får tilbake de 9.477 kronene han betalte for to billetter. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 25. august i fjor har Rune Østbø blitt lovet refusjon av to konsertbilletter han kjøpte hos billettformidleren Euroteam. Østbø hadde kjøpt billetter til den avdøde Michael Jacksons turné og betalte tilsammen 9.477 kroner til Euroteam for to billetter til konserten som skulle finne sted i London.

Michael Jackson døde som kjent i juni i fjor, men fortsatt venter Rune på pengene han la ut for billettene.

- Vil advare andre

- Kona er stor fan av Michael Jackson, så vi lette etter billetter på nettet og fant billetter hos Euroteam til konserten i London.

Rune forteller at de allerde like etter kjøpet fant negativ omtale om Euroteam på Internett, og at de begynte derfor å lure på om de noen gang ville få billettene.

- Men Euroteam selger jo massevis av billetter, og til slutt fikk vi snakke med en ansatt som forsikret oss om at billettene ville komme.

I mellomtiden døde imidlertid Jackson. Mens turnéarrangøren garanterte full refusjon av billettutgiftene og tusenvis av fans fikk tilbake pengene sine fra diverse billettselgere, har Rune hatt en lang, og så langt resultatløs, dialog med Euroteam hvor de har lovet å overføre pengene. Både i september og oktober lovte Euroteam at pengene var på vei.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.