Jente - dette er grunnen til at du er singel

Lei av stevnemøter som aldri fører til noe? Lei av å jage gutter som ikke er klare for å binde seg? Har du prøvd alle triksene? Da er tiden inne for å endre fremgangsmåten for å finne den sanne kjærlighet. Og vi har oppskriften.

Publisert
Sist oppdatert

I følge den amerikanske sjekkeeksperten Sherry Amatenstein er disse fem punktene de vanligste feilene kvinner gjør i jakten på drømmemannen. Hvis en eller flere høres kjente ut, ikke bebreid deg selv. Bare innse at du fortjener bedre og gå inn for en varig endring av fremgangsmåten.

1. Tenker du ”jeg vil aldri finne kjærligheten”, vil nettopp det skjeNoen tenker kanskje: ”Hvem vil vel ha meg? Jeg kommer til å være alene resten av livet.” Slike tanker kan bli en selvoppfyllende profeti og medføre en enda lengre tilværelse som singel. Jo mer man går rundt å sier ”Jeg vil aldri finne kjærligheten” jo høyere er oddsen for at forventningene blir oppfylt. Og motsatt når man tenker tanker ”en så feiende flott person som jeg er er jo bare nødt til å finne kjærligheten.”

Er du blant de som sitter hjemme i sofaen å sturer og syntes synd på deg selv, gjør noe: Begynn å skrive dagbok. Skriv ned noe pent om deg selv hver eneste dag. Det kan føles vanskelig i begynnelsen, men vil bli lettere etter hvert. Hvis du ikke kommer på noe kan du ringe venner eller slektninger. Be dem hjelpe deg med å komme på noen grunner til at en mann ville vært lykkelig over å være sammen med deg. Vær ærlig med hvorfor du spør dem om dette, da vil de mest sannsynlig bare være glade for å hjelpe. Hver gang du tenker på noe negativt, bytt det ut med positive tanker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer