Jentenes beste sjekketips

Har du ennå ikke truffet drømmeprinsen? Her er sommerens beste sjekketips for jentene.

Publisert
Sist oppdatert

På tross av flere tiår med likestillingskamp er det fortsatt slik mange steder at kvinner sitter pent ved baren og blir sjekket opp av mer eller mindre fulle og desperate menn. Her er rådene for deg som vil ta kontrollen selv og finne den perfekte sommerflørten.

1) Let på riktig sted
Husk at det finnes mange andre steder enn dansegulvet hvor du kan finne spennende menn. Om du ikke treffer dem i hverdagen bør du kanskje melde deg inn i en eller annen forening eller klubb? Idrettsforeninger, interesseforeninger og politiske grupper gir deg mulighet til å komme i kontakt med menn som du også har noen felles interesser med.

2) Gutter liker jenter som liker gutter
En sikker metode for å få kontakt med menn er å gjøre guttegreier. Gå på fotballkamp på puben med Liverpool-skjorte og se hva som skjer. Tør du i tillegg spille biljard og snakke om musikk som ikke er på VG-lista, vil du få mange lange blikk. Fall allikevel ikke for fristelsen til å oppføre deg som en gutt, husk at de er de feminine sidene ved deg som gjør deg interessant på puben.

3) Gi komplimenter og skryt
Akkurat som jenter er de fleste menn svake for hyggelige komplimenter. Fortell at han har stilige klær, at jobben hans er spennende og at han er modig som tør å drive med hundekjøring, klatring, dykking eller hva det er han liker å snakke om. Om du i tillegg ler av vitsene hans vil du score mange poeng.

4) Vær tydelig om det trengs
Det er ingen grunn til å være for ivrig og virke desperat. Men husk at de fleste menn ikke forstår hva du vil før du skriver det i blokkbokstaver på en plakat. Tydelig flørt som smil, hvisking i øret og ”tilfeldig” kroppskontakt funker på gutta. Om du vil være mystisk risikerer du at han ikke skjønner at du liker ham i det hele tatt.

5) Ikke ha sex første kvelden
Om du er ute etter en en-natts opplevelse er det jo helt greit. Men om du vil treffe fyren igjen kan det nok lønne seg å beholde buksene på. Det er allikevel lov å gi uttrykk for at du liker ham og gjerne vil se ham igjen. OBS: Om du overnatter er det for sent å snu. En jente som blir med hjem og overnatter men ikke vil ha sex er bare kjip.

Mozon 27.06.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer