Jenter faller for de enkle triksene

Ikke le av klassiske sjekkefraser som ”går du hit ofte?”. En ny undersøkelse viser at de virker.

Publisert
Sist oppdatert

[Forum: Virker sjekketriksene på deg?]

I forbindelse med National Dating Day i England ble 2000 kvinner spurt om hvilke sjekkefraser de foretrekker. Svarene viser at utskjelte fraser som ”hva vil du ha til frokost i morgen?” virker best.

Mer enn halvparten av kvinnene svarte at sjekkefrasene var morsomme nok til at de ville takke ja til en date.

- Det er som med mange andre ting i livet - sjekkefraser blir bedre jo eldre de blir, sier Fiona Ferrer, som ledet undersøkelsen.

Samtidig svarte kvinnene på spørsmål om hvem som skal betale for den første daten. Fire av ti sier de var forberedt på å betale sin del, mens resten forventet at mannen skulle betale.

Seks sjekkefraser kvinner liker1. Er du ok? Å ramle ned fra himmelen er et langt fall. 2. Jeg er ny i byen. Kan du vise meg veien til leiligheten din? 3. Jeg har alltid trodd på kjærlighet ved første blikk. 4. Her har du en femmer så du kan ringe moren din å fortelle at du ikke kommer hjem i natt. 5. Hva synes du er det beste med å være så pen?

 

[Forum: Virker sjekketriksene på deg?]

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer