Jenter som ler av menn har draget

Menn vil ha jenter som ler av dem, i følge en ny undersøkelse.

Publisert
Sist oppdatert

Ut fra antall ganger initialene GSOH (Good sense of humour) opptrer i engelske og amerikanske kontaktannonser virker det som de fleste er opptatt av god humor hos partneren. Dette ville forskere finne ut mer om. De fant ut at kjønnet avgjør hva som menes med det.

Morsomme mennKvinner måler humor ut fra om noen får dem til å le. Menn vil heller at folk skal le av vitsene deres. Dette kommer neppe som noen overraskelse på kvinner som har lidd seg gjennom dater eller fester med menn som kommer med kjedelige og ofte vulgære anekdoter.

- Vi fant ut at i alle typer forhold - romantiske og platoniske - foretrakk kvinner menn som ble beskrevet som morsomme, sier forskningsleder Eric Bressler ifølge nettsiden ThisIsLondon.

Menn vil derimot at kvinner kun skal være morsomme venner. Når det kommer til seksuelle forhold liker de bare kvinner som ler av deres vitser.

Drømmepartner150 studenter deltok i undersøkelsen. De leste korte sketsjer som beskrev et hypotetisk møte mellom dem selv og to personer av det annet kjønn. Den ene av de to ble beskrevet som veldig morsom, men ikke mottakelig for leserens humor. Den andre var ikke morsom, men lo av vitsene til deltakeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer