Jenters topp 10 sex-klager

Her er de ti vanligste grunnene til at kvinner er misfornøyde på soverommet, med tilhørende råd som hjelper.

Publisert
Sist oppdatert

Et amerikansk nettsted, Fun Online, har undersøkt hva som irriterer kvinner mest når det gjelder sex. Her er de ti vanligste klagene, og hvordan du unngår dem.

1) Etter orgasmen er det sluttAt du er tilfredsstilt betyr ikke at hun er det. Fortsett til hun er fornøyd.

2) Forspill? Hvilket forspill?Kvinner trenger oppvarming. Du er kanskje klar med en gang, men det er ikke hun. Hvis hun fører hånden din til et spesielt område på kroppen, ta det som et tegn på at du skal konsentrere deg om det området. Sjansene er store for at hun ikke er klar når du tror hun er det. Ta deg bedre tid.

3) Vi kysser bare før sexKvinner føler at romantikken er vekk når du bare kysser henne før dere skal ha sex. Trå til når hun minst venter det - mens dere ser på TV eller vaker klær - og ikke prøv å gå videre.

4) Han finner ikke g-punktetDet er ikke en myte. Bruk tid på å utforske kroppen, og spør henne igjen og igjen om du har funnet det. [Her er det.]

5) Vil ha sex til forskjellige tider av døgnetHun vil kanskje ha sex om natten, og du vil kanskje ha det om morgenen. Noen ganger må du bare bite i det sure eplet og gjøre det når du ikke er 100 prosent tent til å begynne med. Det blir du raskt likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer