Jesus som snakkende barbiedukke

Rives vekk fra butikkhyllene i USA.

Publisert
Sist oppdatert
I am Jesus. I am the son of God.


Synes du julens budskap blir borte i kjøpepress og mas? Nå har amerikanerne funnet en måte å kombinere kristne tradisjoner og kommersialisme.

Et selskap har laget Jesus, Noa, jomfru Maria og en rekke andre personer fra Bibelen som snakkende lekefigurer.

Her er årets mest populære julegaver i Norge

Plastfigurene er på størrelse med barbiedukker, og koster litt over hundrelappen (20 amerikanske dollar). Moses er av en eller annen grunn billigere enn de andre figurene, og koster cirka 97 kroner.

Best av alt er at actionfigurene snakker, og hver og en av figurene har sin egen setning. Trykker du på Jesus, for eksempel, sier lekefiguren: "I am Jesus. I am the son of God".

Fra venstre: Jesus, jomfru Maria, Noa, David og Moses.
Fra venstre: Jesus, jomfru Maria, Noa, David og Moses. Vis mer
Vi føler oss velsignet over at lekene nå er i hendene til tusenvis av barn. Talsperson for produsenten
Nesten utsolgt

Det er god grunn til å tro at mange barn vil få Jesus-figurer til jul i år. Figurene er nærmest revet vekk fra butikkhyllene i USA. Den store kjeden WalMart melder om at de allerede er utsolgt for figurene, og Targets nettside melder om at det er svært få igjen.

- Vi føler oss velsignet over at lekene nå er i hendene til tusenvis av barn, slik at de lærer Guds ord, sier talsperson for lekeprodusenten, Joshua Livingston, til The Dallas Morning News.

Han sier det er et godt tegn at Jesus-dukkene er populære.

- Vi visste at lekene ville bli gode julegaver, men å se at de selger så godt beviser at foreldre ønsker alternative leker i butikkhyllene, sier Livingston.

Her kan du bestille Jesus-dukkene


Kilde: The Dallas Morning News

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer