Jet bygges om til St1

Men har de best pris ved pumpene?

Slutt på Jet: Alle Jet-stasjoner blir bygget om til St1, men du finner dem selvsagt i vår prisoversikt.
Slutt på Jet: Alle Jet-stasjoner blir bygget om til St1, men du finner dem selvsagt i vår prisoversikt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du mye ute på veien, har du helt sikkert sett at alle Jet-stasjoner i Norge er i ferd med å bli bygget om til St1.

Dette betyr også at dersom du pleide å besøke Jet.no, så må du nå i stedet velge ST1 sine nettsider. Der kan du, som tidligere, bestille nytt kort, sjekke fakturaen din, se tankehistorikk og så videre.

Omleggingen betyr også at vi har døpt om alle bensinstasjonene i vår egen drivstoffoversikt. Pleide du å søke etter en Jet-stasjon, finner du altså nå stasjonen under navnet ST1.

>>> I dette fylket er det flest bensinstasjoner

Slik rapporteres prisene

DinSides bensin- og dieselprisliste samles inn av en lang rekke frivillige rapportører. Rapportørene legger prisene direkte inn i våre database døgnet rundt.Prisene vil synes i prislisten 24 timer fra de kommer inn til oss. I helgene synes prisene lenger: Priser rapportert fredag og lørdag ligger ute frem til natt til mandag.

Vi samler inn pumpeprisen for 95 oktan blyfri bensin, altså den prisen du betaler om du ikke har kort eller andre avtaler med stasjonen.

I perioder med lokal priskrig kan stasjonene endre priser flere ganger om dagen. Vi garanterer derfor ikke at den prisen våre rapportører har notert gjelder når du kommer frem til stasjonen.

Finner du ikke din stasjon? Slik kan du være med og rapportere

Lønner det seg?

Det er klart det er penger å spare på å fylle billig bensin. Spørsmålet som alltid er gjeldende, er imidlertid: Hvor langt skal du kjøre for å tanke billig? Det kan du enkelt finne ut med vår kalkulator. Lønner det seg å kjøre to mil for å tanke billig? Prøv selv!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer