JetCarrier fikser netthandelen

Mange har blitt skuffet over at nettbutikker i USA nekter å levere til Norge, men nå kan de igjen smile bredt. Selvfølgelig har det kommet en ny nettløsning på problemet.

Publisert
Sist oppdatert

Med dollaren nede i under 6.90 NOK fristes stadig flere til å handle varer fra nettbutikker i USA. Mange har blitt skuffet når butikker som Amazon.com ikke har villet sende annet enn CDer og bøker til handlelystne nordmenn.

Lesertips

Det er selvfølgelig våre lesere som har kommet med forløsende tips etter vår artikkel "Amerikanske nettbutikker vil ikke ha deg":

Øystein Kaldhol i Molde skriver: - Jeg har funnet en løsning på problemet du nevner i artikkelen. Det finnes et firma som heter JetCarrier/Magnum.no.........Jeg har brukt dem mange ganger, med stor suksess.

- Jeg husker ikke hvordan jeg først kom i kontakt med Magnum, men tipper at jeg fikk vite om tjenesten på en news-gruppe, forteller Svein Ola Egseth i Oslo.

Ved registrering hos firmaet får du en privatadresse i USA. Pakker som kommer til den adressen, omadresseres til din norske adresse. På nettsiden magnum.no/jetcarrier.com annonserer de med at du kan få en 10 kg pakke fra USA levert hjem med fly for 465 kroner, inklusiv tollgebyr.

Egseth er også fornøyd etter sin erfaring med selskapet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer