Jobbflørt er bra

Publisert
Sist oppdatert

Jobbflørt er braOgså ledere og ministere som Viktor Norman skal få lov til å flørte på jobben. Det mener psykolog Elsa Almås.

Arbeids- og administrasjonsminister Victor Norman er nå i medienes søkelys. Han har innrømmet et intenst forhold til en av sine sekretærer for over et år siden. Resultatet av jobbflørten er at Både Norman og sekretæren har brutt sine ekteskap og innrømmer nå åpent at de er kjærester.

Forvaltning av flørtPsykolog Elsa Almås synes ikke det skal være galt å flørte på jobben. Men hun er samtidig opptatt av at flørten må kunne forvaltes på en god måte:

- Flørt på jobben kan virke som en anerkjennelse og bidra til positiv energi og glede på arbeidsplassen. Flørten kan gjøre oss mer opplagt og motivere oss til å samarbeide mer og gjøre en god jobb, sier Almås.

- Samtidig må man huske på å forvalte flørten på en god måte. Det at man flørter betyr jo ikke nødvendigvis at man har et forhold eller er utro mot sine partnere. Når grensene for flørten blir uklare og det oppstår press eller forskjellige forventninger, kan flørten få negative konsekvenser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer