Jobbromanse kan være risikofylt

På overflaten kan jobbromanse virke som en fin ting. Man kjenner hverandre, man har alt delt lunsj og sene kvelder sammen, funnet likheter ved hverandre og man slipper å kjøre til jobben alene. Men er det verdt det?

Publisert
Sist oppdatert

Du løper en viss risiko når du dypper din penn i bedriftens blekk. Her er noen tankevekkere.

OvereksponertEr du i stand til å takle å være sammen med din partner dag ut og dag inn, både på jobb og hjemme? I hvilken grad ønsker du å knytte arbeidslivet opp til ditt personlige liv? Hvis man har et forhold med en fra jobben er det trolig at man også bruker kvelder og weekender til å snakke om jobb, høres det morsomt ut? Dessuten, hva skal man snakke om rundt middagsbordet når partneren allerede har hørt alt sladderen fra kontoret?

Produktivitetens fallgruverDet å ha et forhold til en kollega kan gå utover evnen til å utføre arbeidet. Favorisering og interessekonflikter er bare noen av mulighetene. Hva om man sitter i en posisjon hvor det forventes at man iverksetter forskjellige tiltak som kan ramme sin partner? Hvilket lag skal man da spille på?

SladderUansett hvor god man er til å holde et forhold skjult, vil det alltid komme for en dag. Det er alltid noen som finner det ut, de fleste elsker sladder. Er du forberedt på å møte urettferdige omtale og sladder?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer