Jobbtips fra helvete...

Etter å dekket den seriøse delen fikk vi tilbakemeldinger som sa at vi også burde ta med hva du absolutt ikke bør gjøre på jobbintervjuet. Vel, vi er jo ikke akkurat vonde å be...

Jobbtips fra helvete...
Publisert

Ting vi ikke vil anbefale:Start intervjuet med å si at du er så godt egnet til jobben, at det å ikke tilby deg stillingen vil bevise hvor inkompetente de egentlig er. Ta med deg pittbullen din på intervjuet.

Fnis og le hysterisk av alt intervjueren sier.

Ha på deg walkmann under intervjuet. Hvis de begynner å irritere seg, kan du poengtere at du fint klarer å gjøre to ting samtidig.

For deg som er skallet og glemsk: Be intervjuerne om å unnskylde deg et øyeblikk, løp ut av kontoret for så å returnere noen minutter senere. Denne gangen med tupeèn på hodet.

Vis at du er glad i utfordringer. Hva er vel bedre enn å utfordre intervjueren til håndbak?

Hvis du syns intervjueren blir litt for nebbete bør du be om å få se hans CV og vitnemål, for å finne ut om han i det hele tatt er kompetent til å vurdere deg. Angrep er det beste forsvar!

Informer om at du ikke har hatt tid til å spise lunsj, og begynn så på din medbragte meny fra Mc Donalds.

Virker ikke jobben interessant? Da bør du stå opp uten et ord, og forlate intervjuet. Det er tross alt greit å vise at du ikke godtar å bli provosert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer