Julas favorittstillinger

La deg inspirere av julekuler og alver og gjør årets jul uforglemmelig.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gå tilbake til barndommen og legg dere ned i snøen mens dere lager snøengler på voksenmåten.


Det er fortsatt noen dager igjen til julaften, men du trenger ikke vente helt til da med å gi partneren din noen hyggelige overraskelser. Gi henne en smak av jul både ute og inne med disse nye stillingene:

Fargerike julekuler
Kan ikke kjæresten din få nok av marsipangriser, pepperkaker og søtsaker? Hva med å by henne på en skikkelig fristelse i juletida? Før, under eller etter samleie går du til kjøkkenet og glaserer de helt private "julekulene" dine med rester etter grønn og rød glasur fra kakemennene eller pepperkakehuset. Det vil nok kunne tilfredsstille søthungeren hennes og innby til heftig tungeaktivitet.

Les også: Ja, vi er gode i senga!

Julenissens lille hjelpere
Menn, slutt å bekymre dere for om dere er store nok og begynn å tenke smart: Prøv å imitere alvene og ha sex med henne i knestående. En liten lommevibrator kan skape den riktige magien. Men husk at den dype stemmen din vil ødelegge hele opplevelsen, så forsøk å legge opp stemmen en oktav for å få den riktige helium-klangen når du kommer med dine småfrekke kommentarer.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer


Glade jul
Ikke bare er julen en flott tid for å ha sex, det er også tiden hvor familien kan være litt for tett på feil tidspunkt. Så i år kan du gjøre det beste ut av det ved å ha spennende sex med partneren din på et veldig uventet tidspunkt, nemlig i løpet av julemiddagen. Målet er at dere begge unnskylder dere midt i middagen uten å vekke mistanke før dere finner et ledig soverom hvor dere tar en kjappis.

Hva med å prøve disse kjappisene?

Tidenes julestrømpe
Denne julesexstillingen kombinerer strømper og sex. Hun må være kledd i stay ups eller strømpebukser som er revet opp på de riktige stedene. Så kryper dere begge ned i en sovepose sammen. Derfra er det bare å sette i gang med hvilken som helst stilling. Nærhet og friksjon er viktige stikkord. Etter ei stund vil dere kanskje få nok av varm nylon og svett hår. Da kan dere skli ut av den gigantiske julestrømpa og avslutte med å smøre hverandre inn med litt avkjølende glidekrem.

Les også: Få futt og fart i forholdet

Engler i snøen
Litt frisk luft skader ikke mellom all innendørsaktiviteten i jula. Så hva med litt avkjølende, men het, sex utendørs? Gå tilbake til barndommen og legg dere ned i snøen mens dere lager snøengler på voksenmåten, delvis i Adam og Evas drakt. Og kanskje kan bevegelsen dere lager når dere svinger ut føttene for å få den riktige englefasongen være noe å la seg inspirere av til soveromsbruk senere?

Trim treet
Et lite snev av avskoging når furu og gran hugges og kuttes til riktig størrelse er også en del av juletradisjonen. Så finnes det noen bedre tid til å hugge og rydde litt i din egen og partnerens skog? Hvis dere virkelig stoler på hverandre, prøv å gjøre jobben for hverandre. Og skulle hun ha glemt hvor følsom huden faktisk er, vil hun nok huske det igjen nå. Når dere begge har fått fjernet buskaset vil dere få et helt nytt syn på de muntlige gleder, som nå kan foregå uten den obligatoriske harkingen og letingen etter løse hår som kiler der de ikke skal kile.

Her er 12 andre sexy stillinger du bør prøve

Kilde: AskMen.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer