Juleflørt på nettet

Singeltilværelsen kan være ekstra tøff i juletida. Men kanskje finner du årets beste julepresang til deg selv på nettet?

Publisert
Sist oppdatert

Julebord, julegavekjøp, juletrefest og julemiddag… For mange er ikke julegleden den samme uten en kjæreste. Men mens enkelte lar kjærestestresset seile sin egen sjø i desember, flørter andre ekstra heftig på internett.

- Våre medlemmer er veldig aktive i helger og høytider som jul og romjul. Da har de ledig tid og er i en situasjon hvor de tenker mye over sin singeltilstand, sier kjærlighetsdirektør i Match.com, Helena Ehnbom.

Ensomme i julaVerdens største datingside har rundt 300 000 medlemmer i Norge. Nylig utførte Match.com en spørreundersøkelse blant 700 svenske medlemmer om hvordan de ser på jula.

34 prosent av de single svenskene svarte at det verste med jula er at de føler seg ensomme.

Samtidig svarte 56 prosent at det beste med jula er fellesskapet og å få treffe familien.

- Resultatene ville nok vært mer eller mindre de samme i Norge. De viser at dette er en svært viktig periode for single. Jula er en en høytid hvor man gjerne vil være sammen med andre, sier Ehnbom.

Rekordmange på nettOgså på Blink, som er Norges største nettsamfunn med 350 000 brukere, er det full fart i vintermørket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer