Julegaver i siste liten

Sent ute med julegavene, fortvil ikke, DinSide har løsningen. På bensistasjoner finnes det gaver til mor, far, onkel, bror eller småbarn. Det finnes flere stasjoner som er døgnåpne, og mange stasjoner holder faktisk åpent til julemiddagen serveres.

Julegaver i siste liten
Publisert

Vi tok en tur til en døgnåpen bensinstasjonen for å undersøke hva slags gaver som var tilgjengelige. Du må naturligvis betale litt mer for julegavene dersom du kjøper de fra et slikt sted, men er du heldig kan du også få kjøpt julegavene ferdig innpakket.

Stort utvalg

På Statoil ved Alexander Kiellands plass i Oslo er det mulig å kjøpe alt fra CDer til bamser. I tillegg finner du bilutstyr og verktøy som passer for menn over 25 år. Selvsagt er det lett for familiemedlemmer å finne ut at dine gaver er kjøpt inn hos den lokale bensinforhandleren dersom du gir dem en liter motorolje og et par tennplukker, men ser du litt rundt i butikken vil du faktisk finne gaver som både er ekslusive og attraktive for liten og stor.

Leketøy

Standardleketøy på en bensinstasjon er lekebiler og plastikk trailere. Et " truck monster " sett med vogntog og lastebil koster hos Statoil 149 kroner. Du kan også få Disney sparebøsser til 98 kroner, og " Dream girl " dokker til 119 kroner. Dream girl ser ut som en dårlig kopi av en Barbie dokke, men er en søt julegave til en liten jente eller kjæreste. Assorterte bamser og ville dyr er også tilgjengelig på Statoil stasjonen. Disse prises til 98 - 198 kroner, og er meget koselige og myke. Kvaliteten på kosedyrene er sannsynligvis litt varierende, men barn blir ofte lei av sine bamser etter noen år likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.