Julehandel på nett? - Kjøp nå!

I dag er det nøyaktig tre uker til julen ringes inn, men tradisjonen tro er det vel mange som ikke er ferdig med julegavehandelen ennå? En løsning for deg med stressfobi er å handle julegavene på nett. Men kan du være sikker på at gavene kommer frem til jul?

Publisert
Sist oppdatert

Travle dager i nettbutikkene

Harald Haugen fra Haugenbok.no kan bekrefte at det er "et kjempekjør" i desember, men at du fremdeles har god tid på deg til å handle julegaver.

- Alle små bestillinger vi har innen den 21. bør vi kunne klare, sier Haugen. - Pakker under 1 kilo kan sendes som brevpost.

Bestiller du større pakker bør du ha bestillingen inne innen den 20. I fjor klarte Haugenbok.no å få frem julegaver som ble bestilt den 23. - men dette er ikke noe de kan love.

- Grunnen til at vi klarer dette bedre enn endel av de andre nettbokhandlerne er fordi vi har et eget lager, sier Haugen. - Dermed klarer vi veldig rask ekspedisjon.

Det er altså nettbutikkenes behandlingstid som bør være en pekepinn når tidsfristen skal avgjøres. - Men som alltid er det en tommelfingerregel å være ute i litt god tid.

Klikk her for å se en rekke nettbutikker og antatt leveringstid.

Nettbutikk i USA? - Kjøp nå!

Tidligere i høst skrev vi en artikkel om firmaet Jetcarrier som hjelper deg unngå problemene med de nettbutikkene som kun vil sende til en amerikansk postadresse.Jetcarriers direktør Peter Lirvald lovet da at om du vil være sikker på å motta varene før julaften "må du gjøre kjøpet den første uken i desember - da har du dem i postkassen rundt 15. til 17. desember. - Vi vil også sette inn beredskap for siste liten - pakker, men da er problemet større med postens innenlandslevering."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer