Julehandel på nett fra USA

Med en dollarkurs rundt 6,50, kan juleshoppingen bli riktig billig og gøy i amerikanske nettbutikker. Problemet er at ikke alle nettbutikkene sender til Norge. Her får du løsningen.

Publisert
Sist oppdatert

For deg som har lyst til å utnytte den sensasjonelt lave dollarkursen for tiden og gjøre juleshoppingen i amerikanske nettbutikker, er det ett stort problem: Mange utenlandske nettbutikker vil ikke ha deg som kunde.

Sannsynligvis skyldes dette mest at bestillinger fra deg genererer mye papirarbeid.

Nordmenns ønsker om å utnytte den sterke kronen til sin fordel, har dermed skapt et udekket behov som gründerfirmaet Jetcarrier lever godt av. Vi skrev om dem tidligere i år, og omsetningen gikk rett til værs midt i pilotdriften. - Det ble litt kaotisk for oss etter det forrige oppslaget om oss hos dere, humrer direktør Peter Lirvald over telefonlinjen. - Dagen etter fikk vi nesten fordoblet kundemassen vår med 800 nye kunde. Vi oppdaget også fenomenet "nattnetthandel". Rushtiden hos oss er rundt midnatt, det er da de fleste mailene kommer inn.

I løpet av året har vi ekspandert litt - fra tre til fire stykker på kontoret. Fortsatt har vi ingen konkurrenter, så vidt jeg vet, verken i Norge eller Sverige, forteller Lirvald, som nå er i gang med å dekket etterspørselen etter amerikanske produkter hos handlelystne svensker, og forteller at de planlagte åpningene av terminaler i Hong Kong, Singapore og Kuala Lumpur er lagt på is.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer