Julekalenderne du kan tjene på

I dag er det 1. desember, og på tide å åpne den første luken i julekalenderen. Om du ikke allerede har anskaffet deg en av disse små, med sjokoladefigurer eller plastikknips i, kan du kanskje ta en titt på en av disse nettbaserte julekalenderne. Proppfulle av premier eller nye supertilbud, dag for dag. Penger spart er penger tjent.

Publisert
Sist oppdatert

Litt av hvert

 • TineLær mer om de forskjellige desemberdagene bak lukene i Tines julekalender. Det blir også daglige konkurranser som premieres, og muligheter for å sende julekort. Registrer epostadressen din for daglige oppdateringer
 • .

 • LHLDenne lenken tar deg til Landsforeningen for Hjerte- og Lungesykes julekalender. Her kan du svare på spørsmål og vinne premier hver dag, teste englefaktoren din, og sende elektroniske julepostkort.
 • Marios MusikkPå Sound1.no fant vi en julekalender fra Marios Musikk til deg som ønsker å kjøpe musikk med en anseelig rabatt.
 • 07-06-05Alternativ adventskalender fra prosjekt 07-06-05, der du nok ikke kan vente deg de aller største økonomiske vinningene. Men annet er kanskje ikke å vente fra nettstedet som trykker artikler av typen "stikk kjepper i jula". Videre kan du finne etisk og moralsk riktige julegavetips som går på tid og opplevelser, istedetfor kroner og øre - så kanskje du kan spare noen kroner samtidig som du får trent opp samvittighetsmuskelen.
 • KvinnegudenDenne adventskalenderen inviterer til lesernes kreative sider - det blir dikt og drodling, og deling av juleopplevelser. Du kan vinne gavekort på undertøy. For å være med på denne adventskalenderen, må du være registrert medlem av Kvinneguiden. Dette er gratis.
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer