Juni er mest sexy

Kåt og glad i sommervarmen? Forskere bekrefter at juni er årets mest sexy måned.

Publisert
Sist oppdatert

Du er ikke alene om å få litt mer bobler i blodet når sommeren kommer. Med mer sol, mer fri og mindre klær våkner seksualiteten hos de aller fleste av oss.

Sol og sommerferie- Hele sommeren er høysesong for oss. Mest tydelig er det at salget av kondomer skyter fart i sommermånedene. Og det betyr jo i alle fall at vi planlegger et mer aktivt sexliv om sommeren, mener Merethe Sarris som er salgsansvarlig ved Kondomeriet.

Sarris mener det kan være flere grunner til at sommeren er høysesong for sex:

- De fleste menn har vel lagt merke til at det er mye pent å se på om man går ned Karl Johans gate, det gjelder nok jentene også selv om vi ikke snakker så høyt om det. I tillegg har vi mer fri og færre bekymringer enn resten av året, sol og sommerferie er nok et godt utgangspunkt for erotikken, forteller Sarris til Mozon.

Første gangSeksuell debut har gode kår i begynnelsen av sommeren. Engelske forskere har funnet ut at juni er den måneden hvor flest unge har sex for første gang.

Akkurat hvorfor dette skjer er det vanskelig å gi noe sikkert svar på. Men mye kan nok forklares med færre plagg, mer alkohol og reiser samt at de fryktelige eksamenene endelig er avsluttet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer