Jusskolen i ny innpakning!

DinSide Økonomi har nå oppdatert Jusskolen. Det gir deg bedre oversikt over våre temaartikler og våre kontrakter.

Publisert

Det er alltid lett å være etterpåklok. Med hjelp fra vår Jusskole kan du imidlertid sikre deg og dine før det er for sent.

Hva venter du på?

Meningen med DinSides jusskole er å gi deg som ikke er jurist, svar på de spørsmålene du før eller siden vil bli stilt overfor. Jusskolen er altså en samling artikler om "hverdagsjuss".

Mange av artiklene vil i tillegg ha stor relevans når du skal planlegge din personlige økonomi. Dette er en oversikt over noen av temaene vi har belyst: Arv og familie.Hvorfor er det ofte tryggere å være gift enn å "bare" være samboer? Hvorfor må du som er pappa søke om foreldreansvar når dere ikke er gift? Vi gir deg også testamenter for samboere, og for samboere som har felles barn.

Bolig. Skal du kjøpe bolig? For de aller fleste av oss betyr det at banken stiller krav om kausjonist før de gir deg lån. I jusskolen kan du derfor lese om de vanlige 2394"> kausjonsfellene, slik at ikke du går i dem.

Arbeid. Hva er egentlig forskjellen på oppsigelse og avskjed, og hvordan regnes egentlig feriepengene ut? Jusskolen gir deg svaret. Jusskolen utvides regelmessig med nye temaer og artikler, i tillegg til løpende oppdatering av gamle artikler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer