Kaller tilbake mobilladere for bil

Selskapet Belkin trekker tilbake flere mobilladere på grunn av brannfare.

KAN FOrÅRSAKE BRANN: Mobilladeutstyr fra Belkin trekkes nå tilbake fra markedet. Foto: Belkin.com
KAN FOrÅRSAKE BRANN: Mobilladeutstyr fra Belkin trekkes nå tilbake fra markedet. Foto: Belkin.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selskapet Belkin har informert Post- og teletilsynet (PT) om at det trekker tilbake flere mobilladere for bruk i bil, fordi de i verste fall kan forårsake brann. Det skriver PT i en pressemelding.

Derfor bør du altså ikke bestille en slik i nettbutikken i dag. Kjenner du noen som har utstyret, bør du tipse om brannfaren ved å bruke det.

169 nordmenn har kjøpt den

Belkin har informert PT om at de frivillig og umiddelbart trekker tilbake og tilbyr utskifting av det aktuelle utstyret, og at de er bedt om å informere om dette enten ved direkte kontakt til kundene eller gjennom informasjon i media.

Det er solgt til sammen 169 eksemplarer av utstyret i Norge.

Gjelder flere modeller

Utstyrsleverandøren kaller nå tilbake følgende utstyr:- TuneBase Direct with hands-free,- BuneBase FM with hands-free,- TuneBase FM with ClearScan.

Tilbakekallingen omfatter utstyr som er solgt fra og med 1. april 2009 og gjelder følgende modeller F8Z441, F8Z442, F8Z176, F8Z441ea, F8Z442ea and F8Z176eaBLK.Utstyret må skiftes ut fordi de kan overopphetes og forårsake brannfare.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer