Kan den bli større?

Publisert
Sist oppdatert

Kan den bli større?”I mange år har jeg ikke hatt sex på grunn av for liten og tynn penis“, skriver en leser. Sexologen gir gode råd.

Hei Esben EstherJeg er en som har hatt et problem i mange år. Jeg har ikke sex med damer på grunn av for liten og tynn penis...

Er det noe som kan hjelpe på å få litt tykkere penis og muligheten til å forlenge den? Det kommer mye inn på e-post om hjelpemidler, men jeg vet ikke om det hjelper eller ikke - så jeg har aldri turt å prøve.

Kan dere gi meg noe godt alternativ medisinsk eller midler å prøve? Hilsen Fortvilt

Kjære fortviltOss bekjent finnes det dessverre ingen god metode til å forlenge penis. Det er først og fremst fordi dette organet er omgitt av en uelastisk kappe som kalles den hvite kappen.

Det er mange med deg som har det slik at de kunne ønske penisen sin både lengre og tykkere. Derfor er det da også endel kirurger som har prøvet å utvikle forlengelses-metoder. Ingen av de metodene har vunnet alminnelig anerkjennelse.

I Danmark er det i alle fall én kirurg som etter hvert har fått god øvelse i å rette opp i uheldige resultater etter penisforlenging. Dette er ikke bra, og det bekrefter bildet av at metodene ikke er gode nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer