Kan den bli større?

Publisert
Sist oppdatert

Kan den bli større?
”I mange år har jeg ikke hatt sex på grunn av for liten og tynn penis“, skriver en leser. Sexologen gir gode råd.

Hei Esben Esther
Jeg er en som har hatt et problem i mange år. Jeg har ikke sex med damer på grunn av for liten og tynn penis...

Er det noe som kan hjelpe på å få litt tykkere penis og muligheten til å forlenge den? Det kommer mye inn på e-post om hjelpemidler, men jeg vet ikke om det hjelper eller ikke - så jeg har aldri turt å prøve.

Kan dere gi meg noe godt alternativ medisinsk eller midler å prøve?
Hilsen Fortvilt

Kjære fortvilt
Oss bekjent finnes det dessverre ingen god metode til å forlenge penis. Det er først og fremst fordi dette organet er omgitt av en uelastisk kappe som kalles den hvite kappen.

Det er mange med deg som har det slik at de kunne ønske penisen sin både lengre og tykkere. Derfor er det da også endel kirurger som har prøvet å utvikle forlengelses-metoder. Ingen av de metodene har vunnet alminnelig anerkjennelse.

I Danmark er det i alle fall én kirurg som etter hvert har fått god øvelse i å rette opp i uheldige resultater etter penisforlenging. Dette er ikke bra, og det bekrefter bildet av at metodene ikke er gode nok.

Jeg skulle svært gjerne gitt deg et mer oppmuntrende svar, men kan dessverre ikke det. Nå vet jeg imidlertid såpass at mange vurderer menn ut i fra mer enn størrelsen på penis i slapp og/eller stående.

For noen er størrelsen av stor betydning, for andre er dette helt underordnet.

Dersom det er slik at din penis er tynn eller liten, ville jeg søke en partner for hvem dette ikke betyr noe. Det er tross alt ikke penis du først og fremst strekker fram når du skal hilse på en menneske. Tiden mellom møte og det å ta initiativ til sex, kan du bruke på å kartlegge om vedkommende du har truffet er av dem som vil ha stor pens eller ikke.
Hilsen Esben Esther

Mozon.no, 12.10.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer