Kan du trikset?

Slik får du den beste prisen i butikken. Løsningen er å gå på nettet først.

Kan du trikset?
Publisert
Sist oppdatert

Handler du elektronikk, vil du oppdage at mange varer nå er billigere i nettbutikken enn hvis du går i selve butikken for å handle. Elektronikkjedene opererer med forskjellige priser i nettbutikk og butikk, og prisene kan også variere fra varehus til varehus innenfor samme kjede.

Så hvordan sikrer du deg den beste prisen? Flere steder tilbyr nå en hent i butikk-tjeneste som gjør at du sikrer deg nettbutikkprisen. Elkjøps tjeneste Collect@store er laget for de kundene som ikke vil vente på varen, og som vet hva de vil ha. Du kan bestille på internett og hente varen etter to timer i ditt nærmeste Elkjøp-varehus. Du trenger med andre ord ikke vente på å få varen i posten dersom du synes det er like praktisk å plukke den opp i butikken.

38 prosent rabatt på skriver

Og det kan være mye å spare på å velge denne løsningen. Se for eksempel dette eksempelet: Sparte 700 kroner på å bytte inn varen - i samme vare!

En tilsvarende løsning finner du også hos Lefdal. Da en av DinSides journalister skulle kjøpe skriveren HP Photosmart C4580, fant han den til 799 kroner hos Lefdal.com. Da journalisten skulle plukke opp varen i butikken, nærmere bestemt hos Lefdal på Alnabru, oppdaget han hva den kostet der: 1.295 kroner måtte han betalt for samme vare hvis han ikke hadde gått omveien om nettbutikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer