Black friday

Kan fort bli dyrt

Flere velger å bruke kredittkort under black friday, men dette kan fort bli dyrt dersom du handler for mer enn du har anledning til å bruke.

BLACK FRIDAY: Årets store handledag nærmer seg, men det kan fort bli dyrt dersom du velger å betale regningene på kreditt og lar disse gå til inkasso. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
BLACK FRIDAY: Årets store handledag nærmer seg, men det kan fort bli dyrt dersom du velger å betale regningene på kreditt og lar disse gå til inkasso. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er november igjen og årets største handledag, kjent som black friday nærmer seg. De siste åra har tilbudene likevel strukket seg lengre enn bare den ene dagen.

Flere butikker utvider derfor blant annet med «Black week» og «Cyber Monday», men én ting er lurt å tenke over dersom du slenger deg over tilbudene. Har du egentlig råd?

Daglig leder for Inkassopartner frykter kredittkort blir redningen under årets black friday.

- Mange betaler fjorårets black friday, og jeg frykter at mange kommer til å bruke kredittkort som redning under black friday selv om de ikke har råd til det, sier daglig leder Geir Grindland i Inkassopartner.

Black friday faller på fredag 25. november i år. Mange benytter anledningen til å handle inn julegaver eller andre shoppingvarer, flere handler også på kredittkort.

Kan fort bli dyrt

- Det er alltids noen som blir litt revet med når det blir slike «gode» tilbud. Mange tenker nok at det er halv skatt i desember og da kan de betale kredittkortregningen, men de pengene går som oftest til andre ting, påpeker økonomisk rådgiver Lene Drange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer