Kan være penger å hente

- Vi skylder vårt gjennomsnittsmedlem 600 kroner, sier daglig leder i Trumf.

Er disse dine? Seks-syvhundre kroner står kanskje  i ditt navn hos Trumf eller andre selskaper. Foto: Colourbox.com
Er disse dine? Seks-syvhundre kroner står kanskje i ditt navn hos Trumf eller andre selskaper. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du vil ha ekstra tilskudd til lommeboka før jul, lønner det seg å undersøke hva du har tilgode på kortene du bærer med deg. Har du brukt Trumf-kort, eller kredittkort med såkalt cashback, kan du kanskje ta ut en pen liten sum til jul.

Disse kortene gir også cash og rabatter!

- Vi skylder vårt gjennomsnittsmedlem nå nesten 600 kroner. Vi merker pågang fra folk som vil ta ut pengene nå, sier Truls Fjeldstad, daglig leder i Trumf, til DinSide.

Siden Trumf-konseptet ble etablert i 1997 har drøyt 1,5 millioner nordmenn et Trumf-kort. 900.000 av disse er aktive brukere, og i løpet av 2009 har Trumf skaffet seg 109.000 nye kunder. Det er med andre ord mange nordmenn som bør undersøke om de faktisk har noen kroner de kan be om før jul.

>>>Elisabet gjorde det og fikk 700 kroner

Kommer på konto

Noe av veksten til Trumf skyldes Visa-kortet fra samme selskap, som gir 3 prosent bonus på alle dagligvarekjøp og en prosent på alle andre kjøp. Kortet ble lansert i februar.

Dermed kan det hende du opparbeider deg Trumf-poeng nærmest uten å vite det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer