Kanskje de viktigste sidene på Facebook

Vil du fjerne noe på Facebook? Da bør du trykke på disse lenkene.

Kanskje de viktigste sidene på Facebook
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har norske myndigheter rettet søkelyset mot muligheter for å fjerne krenkende informasjon fra internett.

Kanskje har noen lagt ut bilder av deg, som du ikke vil at andre skal se, eller kanskje noen har røpet hemmeligheter, som du ikke vil skal være mulig å google.

Da er det greit å vite at det finnes muligheter til å forsøke å få kontroll over informasjonen som legges ut på ulike nettsider.

LES OGSÅ: - Aner ikke hvordan jeg kan slette

Populære samfunn

Ifølge Datatilsynet er rundt 66 prosent av befolkningen mellom 15 og 75 år medlem av et eller annet nettsamfunn. Og selv om det finnes haugevis med forskjellige sosiale nettjenester, er det Facebook og et par andre som stikker seg ut som de klart mest populære.

På Facebook er det ikke unormalt at folk legger ut svært sensitiv informasjon og til tider potensielt sjenerende bilder, ikke bare av seg selv, men også av andre mennesker. Hvor ofte har vi vel ikke sett kjentfolk bli trakassert gjennom Facebook? Enten ved å lage hatgrupper eller ved å opprette falske profiler.

Har du opplevd å bli krenket/misbrukt på nettet? Tips oss på tips@dinside.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer