- Kast masken på date

Vis hvem du er fra første stund, råder datingekspert.

Du blir mer interessant i datens øyne når du kaster masken, og viser hvem du er.   Foto: colourbox.com
Du blir mer interessant i datens øyne når du kaster masken, og viser hvem du er. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du har blitt såret av en du var glad i, kan det være lettere sagt enn gjort å gå inn i et nytt forhold. Og for at det i det hele tatt skal skje, må det begynne med at du våger å slippe noen nært innpå deg igjen.

Les også: Slik får du kjæreste

Ifølge den populære foreleseren og radioverten Rabbi Shmuley nytter det imidlertid ikke å sitte med hendene i fanget og vente på at drømmepartneren skal dukke opp. Man må selv sette seg i førersetet, og ta kontrollen.

Ved å følge rådene nedenfor garanterer han ikke at du vil ende opp med ditt livs store kjærlighet, men han lover at oddsene dine blir bedret.

Innrøm overfor deg selv at du er ensom og trenger kjærlighet. - Kjærlighet er løsningen på ensomheten, men svært få er villig til å innrømme at de ønsker seg en partner for å slippe ensomheten. Hvis du anser kjærlighet for å være en nødvendighet istedetfor en luksus, blir forventningene dine mer realistiske, sier han til webmd.com

Søk hjelp. Snakk med en venn, et familiemedlem eller en terapeut, og vær åpen om hva du ønsker deg i livet. Det hjelper å dele det du bærer på med andre, og du vil sannsynligvis oppleve at du ser ting i et bredere perspektiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer