Killbill lever

Nye eiere i konkursselskapet Nutel.

Publisert
Sist oppdatert

Etter konkursen i Nutel så det lenge stygt ut for Killbill. Nå har nye eiere tatt over, og i samarbeid med Network Norway vil det nyoppstartede selskapet Killbill Telecom AS igjen tilby produkter som ligner det gamle Nutel-teleproduktet Killbill.

Mot konkurs for teleselskap

- Både vi og Network Norway så det som viktig at et produkt av Killbills type ble tilbudt norske forbrukere. Fastprisprodukter har blitt normen i utlandet, men med Nutels konkurs ville norske forbrukere stått uten dette tilbudet, sier det nye selskapets styreformann, Espen Balle.

Ingvild Myre i Network Norway og det nye selskapet signerte i dag en avtale der Killbill får tilgang til hele Network Norways egne og leide nett i Norge. Killbills kunder vil med denne avtalen få en landsomfattende dekning.

Network Norway så på det som svært interessant å få Killbill-fastprisprodukter ut på markedet.

- I tillegg til meget gunstige priser har Network Norway også tilbudt oss andre økonomiske støtteordninger for å få Killbill-produktene på markedet umiddelbart, sier Espen Balle.

Flere har lurt på hvem som står bak:

- Selskapet som har overtatt aktiva etter Nutel er et venture med flere ulike aktører. Ingen enkeltperson dominerer selskapet, sier Balle.

Han sier også at ingen i ledelsen i gamle Nutel er med på eiersiden i nye Killbills

Det er fastprisproduktene som vil bli videreført. Disse produktene var sentrale for Nutel, men det også andre produkter kan være aktuelle.

AKTUELT
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer