Killbill lever

Nye eiere i konkursselskapet Nutel.

Publisert
Sist oppdatert

Etter konkursen i Nutel så det lenge stygt ut for Killbill. Nå har nye eiere tatt over, og i samarbeid med Network Norway vil det nyoppstartede selskapet Killbill Telecom AS igjen tilby produkter som ligner det gamle Nutel-teleproduktet Killbill.

Mot konkurs for teleselskap

- Både vi og Network Norway så det som viktig at et produkt av Killbills type ble tilbudt norske forbrukere. Fastprisprodukter har blitt normen i utlandet, men med Nutels konkurs ville norske forbrukere stått uten dette tilbudet, sier det nye selskapets styreformann, Espen Balle.

Ingvild Myre i Network Norway og det nye selskapet signerte i dag en avtale der Killbill får tilgang til hele Network Norways egne og leide nett i Norge. Killbills kunder vil med denne avtalen få en landsomfattende dekning.

Network Norway så på det som svært interessant å få Killbill-fastprisprodukter ut på markedet.

- I tillegg til meget gunstige priser har Network Norway også tilbudt oss andre økonomiske støtteordninger for å få Killbill-produktene på markedet umiddelbart, sier Espen Balle.

Flere har lurt på hvem som står bak:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer