Kiwi-butikker over hele landet stengte dørene

Alle landets Kiwi-butikker holdt torsdag stengt mellom klokken 12.00 og 13.00 for å markere begravelsen til tidligere Kiwi-sjef Per-Erik Burud.

Foto: Norgesgruppen
Foto: Norgesgruppen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag klokken 12.00 startet begravelsen til ekteparet Anita og Per-Erik Burud. I den forbindelse holdt Kiwi-butikker over hele landet stengt i en time.

- Kiwi er i sorg på grunn av tapet på Per-Erik Burud som har vært leder i 20 år. I respekt for familien og for å ære Anita og Per-Erik, vil vi derfor å holde stengt under begravelsen, sa Kiwi-gründeren Tor Kirkeng til DT.no tidligere denne uken.

Per-Erik Burud, hans kone Anita Burud og deres venninne Anne-Lene Novak Aasheim omkom i en tragisk båtulykke i Tjøme i juli.

Send en siste hilsen

Flere titalls tusen nordmenn har vist sin støtte gjennom forskjellige kondolansesider på Facebook. Ønsker du å sende en siste hilsen, har Kiwi på sine nettsider opprettet en kondolanseprotokoll.

Det er et stort ønske fra både familien og Kiwi at det i stedet for blomster gis et bidrag til UNICEF-prosjektet «Schools for Africa». For å gi din støtte, må du benytte kontonummer 1644 04 09400 og merk innbetalingen med "Per-Erik - KIWI"

Vi i DinSide sender våre varmeste tanker til de pårørende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer