Kiwi med eget bleiekort for voksne

– Men vil vi egentlig ha noe oppstyr når vi kjøper tamponger eller inkontinentsbind?

KIWI gir hver fjerde pakke med tamponger, bind, truseinnlegg og inkontinensbind gratis. Er det Norges flaueste rabattavtale? Foto: Per Ervland
KIWI gir hver fjerde pakke med tamponger, bind, truseinnlegg og inkontinensbind gratis. Er det Norges flaueste rabattavtale? Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KIWI har i lengre tid hatt bleieavtalen for babyer, der man får hver fjerde bleiepakke gratis. Dette tilbudet ble tidligere i år utvidet til også å gjelde for bind, tamponger, truseinnlegg og inkontinentsbind.

Men det kan da ikke være et marked for mensenkort?? Eller B&T-kortet som KIWI litt mer diskret har valgt å kalle det?

– Jo, tvert i mot, sier butikkjeden.

Ikke flaut

KIWI forteller at dette var en naturlig videreføring av bleieavtalen. De satser spesielt på å skape lojalitet til kvinner, fordi det er kvinner som står for størsteparten av dagligvareinnkjøp i norske hjem.

– Noen synes kanskje det var litt flaut i begynnelsen, men det går over etterhvert. Det er da helt naturlig. Nå er det verken flaut for kunden å be om kort – eller få spørsmål om hun vil ha, sier Jan Paul Bjørkøy, leder for KIWI-kjeden.

KIWI sier at rabattavtalen brukes flittig og at kundene er fornøyd.

– Spesielt de som har flere døtre setter pris på avtalen. Det kan fort bli dyrt når det er mange i husholdningen som har bruk for bind og tamponger, sier Bjørkøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer