Kiwi ruller utnye coronatiltak

Setter opp enda flere pleksiglass for å skjerme kunder i butikk.

SKJERMING: Nå blir det enda bedre skjerming i butikkene. Kiwi setter opp skillevegger i plexiglass ved enden av varebåndet i kassene. Foto: Kiwi
SKJERMING: Nå blir det enda bedre skjerming i butikkene. Kiwi setter opp skillevegger i plexiglass ved enden av varebåndet i kassene. Foto: Kiwi Vis mer
Publisert

De siste ukene har butikkene innført en rekke tiltak for å begrense smitte av coronaviruset. Økt desinfisering av handlekurver, egne handletider for eldre og svake i risikogruppene, håndtak på dører og kortterminaler, full stopp i smågodtsalget, klistremerker som gjør det lettere å holde avstand og pleksiglass i kassa mellom kunden og kassamedarbeiderne er blant noen av dem.

Nå setter Kiwi opp enda flere pleksiglass for å skjerme kundene.

- Flere kunder har påpekt at man står tett når man pakker varer. Det vi gjør nå er å sette opp pleksiglass mellom kundene ved enden av båndet, så det blir et fysisk skille mellom kundene, sier Vidar Jensen, administrativ driftssjef i Kiwi.

Dette er det punktet i butikken der kundene står tettest. Han forteller at dette tiltaket blir felles for alle butikkene i NorgesGruppen.

- Det er satt opp som pilot to steder, i Lier og Fjellhamar, og planen er å rulle det ut fortløpende fra helgen.

- Der vi har satt det opp har vi fått gode tilbakemeldinger fra kunder. Kiwi Fjellhamar satt det opp lørdag, og tilbakemeldingene har vært veldig positive.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer