Kjeder du deg nå?

Dette er de kuleste romjulsaktivitetene.

Illustrasjonsbilde fra årets julenissedrakttest. Foto: Kenneth Larsen
Illustrasjonsbilde fra årets julenissedrakttest. Foto: Kenneth Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lekt ferdig med alle julegavene? Begynner du å bli lei av familien din?

Ofte ser vi besteforeldre, tanter, onkler, kusiner, fettere, nieser og lignende noen knappe og korte møter i året. Men så kommer jula, og man sitter nærmest oppå hverandre flere dager i strekk. Selv om dere deler blodsbånd, er det ingen garanti for å like hverandre. For at jula skal være idyllisk og hyggelig lenger enn julekvelden, har vi noen tips til hva du kan gjøre før det blir dårlig stemning.

Les også: Når er polet åpent i jula?

Først, noen gratisaktiviteter:

(Som også brenner litt ribbefett)

Gå deg en tur. Nesten uansett hvor du bor skal det være mulig å gå en tur og få litt frisk luft. Hvis du planlegger å gå litt lenge, kan du vel ta med deg kaffe og appelsin også. Hvis du går alene, har du endelig mulighet til å ha litt musikk på øret istedetfor tante Ernas konstante masing om singelstatusen din.

Du er allerede på nettet, og jula er den eneste tiden i året du kan drive dank uten dårlig samvittighet. Spill gratisspill til tomlene blir støle, eller søk nettet for blogger. På Blog Search kan du finne blogger om akkurat det du interesserer deg for. På 1001 Spill finner du masse gratisspill, og det samme gjør du på 123 Spill. Hvis noen maser om frisk luft eller småkaker, lat som du er viktig, avfei dem og si at du sjekker jobbmailen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer