Kjekt å ha

Bananbeskytter, hårsuger eller en riktig omgang juling? Vi har trålet nettet etter de produktene og tjenestene du ikke visste at du trengte.

Publisert
Sist oppdatert

Kjekt å ha

Det heter seg at du ikke kan kjøpe alt for penger, men etter en rundtur på nett er vi ikke sikker på om vi kan gå god for den påstanden. Bananbeskytter og en riktig omgang juling er bare noen av tilbudene vi kom over, og til ære for våre lesere har vi satt sammen det beste vi kom over i en hårsugende bildespesial.

Her er tingene du ikke visste at du trengte.

Bondeanger

Det ultimate produktet du kjøper i et lyst øyeblikk, har dessverre en lei tendens til å samle støv på peishylla eller forsvinne helt innerst på roteloftet. Innser du at dupeditten du har kjøpt har potensiale for å bli en støvsamler, er det heldigvis regler som beskytter deg som forbruker mot impulskjøp over nett - dersom du kjøper fra en norsk bedrift. Du kan imidlertid ikke pakke ut produktet dersom du ønsker å benytte deg av angrefristen.

Normalt har du to uker på å bestemme deg for om du har lyst på produktet eller ikke, men glemmer forhandleren å opplyse deg om regelverket, har du enda lenger tid på å ombestemme deg. Les mer om angrefrist på netthandel her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer