Kjendiser selger alkohol

Kjendisene setter gladelig navnet sitt på en vin eller et par ullsokker.

Publisert
Sist oppdatert

- Det kom litt brått på da Arcus tok kontakt med meg, men jeg tok tilbudet på strak arm, sier Finn Schjöll, på takterrassen på Grand Hotell. Han har akkurat lansert sin egen hvitvin fra Østerrike, ”Flora Norvegica”. To liter i papp, med en fruktig smak og et hint av blomster.

- Du ville kjøpt den, venninnene dine ville kjøpt den, og deretter ville kjæresten din kjøpt den. Jeg ser for meg at alle kan drikke denne vinen, fordi den ikke sjenerer noen, sier Schjöll til DinSides utsendte.

Finn Schjöll har tidligere designet blant annet en serie vaser for Hadeland Glassverk, men nå er det vin med bilde av hvitveis og eget navnetrekk på.

Endorsment

Er den nye kjendisproduksjonen alkohol? Kjente mennesker i inn- og utland har lenge tjent penger på statusen som sanger, programleder, fotballspiller eller alt til sammen, og lansert produkter hos fra før kjente virksomheter. Klassikeren er antageligvis parfyme, men solbriller og kleskolleksjoner er også nesten dagligdags.

Les også: Her er verdens sterkeste merkevarer

Schjöll vet ikke om det finnes kvalitetsprodukter han ikke ville satt sitt navn på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer