Kjøp brudekjolen i Danmark

Du kan spare opp mot 36 prosent på brudekjolen, om du handler den i en dansk butikk.

Publisert
Sist oppdatert

Skal du være vakker brud til våren eller sommeren - koste hva det koste vil?

Vel, om du er lur, tar du en dobbelsjekk av prisene du blir presentert for i den første og beste butikken, før du drar kortet gjennom betalingsautomaten. Du blir nemlig ikke nødvendigvis vakrere av å ha betalt overpris for kjolen din...

DinSide har sjekket prisene på en lang rekke brudekjoler, alle tilhørende det danske merket Lilly. Disse brudekjolene selges i en lang rekke danske butikker, og er også godt representert i Norge. Konklusjonen er slående: I beste, eller om du vil, verste fall, sparer du hele 36 prosent på å droppe den dyreste norske butikken til fordel for den danske kjeden.

Merk at vi i denne pristesten utelukkende har konsentrert oss om priser på brudekjoler. Men det er all grunn til å tro at liknende prisforskjeller kan gjøre seg gjeldende på underkjoler, slør, sko, brudetilbehør - og ikke minst, klærne som brudgomen skal ha på seg på den store dagen.

Bildespesial: Se alle brudekjolene

Spar 36 prosent

I tabellen under ser du alle prisene på de brudekjolemodellene vi sjekket i tre norske butikker (som alle selger via nett), og den danske Lilly-kjeden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer