Kjøp deg en varm sommer

Finn en terrassevarmer som forlenger sommeren din - og gjør den varmere så lenge den varer.

Publisert
Sist oppdatert

Har vi flaks, starter sommeren kanskje denne helgen? Men da må vi nok ha mye flaks, for i første omgang lovte meterologene nemlig sol og opp mot 24 varmegrader over store deler av landet lørdag, for etterpå å endre dette til 16 grader og regn.

Men uansett, sol eller regn - tiden for å finne frem kald drikke, utemøbler og grill, nærmer seg.

For vi vinterfrosne nordmenn trenger sol, sommer og uteliv. Men når sommeren endelig er her, skjer det dessverre litt for ofte at "varme" sommerkvelder ender med frysninger nedover ryggen.Løsningen får du kjøpt for penger - i form av terrassevarmere fra 179 kroner og til over fem tusenlapper. Alt etter hvor mye varme du ønsker, og ikke minst: Hvor store krav du har til design.

HER KAN DU GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN FOR Å SE TERRASSEVARMERE

Bildespesialen fungerer også som en prisguide (prisene er sjekket den 24.05.05). Alle bildene er utstyrt med informasjon om pris og leverandør.

Tre kategorier

De terrassevarmerne vi har sett på, havner overordnet i tre kategorier. Den første kategorien er de nye "tårn", hvor varmen blir produsert av en gasstank som er tilknyttet selve terrassevarmeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.