Kjøp Dinside-boka

Viser deg løsningen på nettbankens Java-mas, en gang for alle.

50-guider til 179 kroner: Kjøp den til deg selv eller noen du er glad i. Foto: DINSIDE
50-guider til 179 kroner: Kjøp den til deg selv eller noen du er glad i. Foto: DINSIDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av å knote med Java-oppdateringer hver gang du skal i nettbanken? Eller trenger du tips for å styre dine digitale dingser? Da kan Dinsides førstehjelpsbok være akkurat det du har ventet på.

For første gang er nemlig Dinside å finne i en bladhylle nær deg, under tittelen Slik gjør du det.

Du kan mer enn du tror!

Vi i Dinside får nemlig daglig henvendelser fra leserne, og boka er ganske enkelt ment å virke som en «startkabel» som gjør deg trygg nok til å løse de hverdagsproblemene vi alle møter fra tid til annen.

Boka inneholder 50 guider til klassiske teknologiproblemer, som hvordan du installerer og oppdaterer Java, hvor du bør plassere den trådløse ruteren, hvordan du får tilbake slettede bilder, og hva du bør tenke på når du kjøper ny PC.

Kjøp i kiosken - eller bestill her

Med undertittelen «For deg som har alt, men ikke helt vet hvordan å bruke det» er Slik gjør du det-boken tilgjengelig i kiosker, butikker og andre steder rundt i det ganske land.

Du kan også bestille den her.

132 sider

Boka teller 132 sider i alt og er rikelig illustrert med bilder og steg-for-steg-veiledninger til hvordan du løser problemer i teknologihverdagen. Guidene er i hovedsak hentet fra Dinsides arkiv, men pusset opp til å være dagsaktuelle.

Utsalgsprisen er 179 kroner.

Vil du ha en smakebit på boka? Her er én av de 50 guidene her, som viser deg hvordan du gjør teksten mer synlig på skjermen når du surfer på nettet. Et svært praktisk grep for alle som begynner å se litt dårligere enn før:

//bilde.dinside.no/dinside+-%A0n%E5+i+papirutgave.jpg?o=5155586&w=2657&frame=0&ee=">Klikk for større bilde
Klikk for større bilde Vis merMer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer