Kjøp en kone

Hun gjør nesten alt en kone skal.

Nå kan du kjøpe deg konetjenester. Foto: Colourbox
Nå kan du kjøpe deg konetjenester. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Koner er ikke bare eksperter på renhold og matlaging. De er også driftige logistikkonsulenter, interiørarkitekter, gartnere og partyfiksere, for såvel førskolebarn som 80-åringer. Har du ikke et eget arbeidsjern kan du nå leie et. I hvert fall hvis du bor i Danmark. Den 43 år gamle danske Annette Kørvel driver Kone Kompagniet i Århus. Dette foretaket leverer alle typer husholdningstjenester, som å arrangere barnebursdag og hjelp til innredning.

Alle slag tjenester

- En fraskilt mann sier at han ikke har lyst til å bo på side ni i møbelkatalogen, derfor har han hyrt inn meg, sier Annette Kørvel til det danske bladet Femina.

Nå er hun i gang med å innrede mannens nye bolig. Tjenesten koster 400 danske kroner i timen, tilsvarende 429 norske kroner ifølge DinSides valutakalkulator.

Norsk hjelp: Disse hjelper deg med hylleoppheng og blomsterbed

Kjøp en mann

Kvinner som har vansker med å skru opp hyller eller fikse tette avløp, kan nå gå lysere tider i møte. Annette Kørvel vil nå utvidet foretaket med en avdeling som skal hete Kjøp en mann. Denne avdelingen skal leie ut folk som kan fikse oppgaver som tradisjonelt har forbeholdt ektemenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.