Kjøp en varm sommer

Finn en terrassevarmer som forlenger sommeren din - og gjør den varmere så lenge den varer.

Publisert
Sist oppdatert

Vinterfrosne nordmenn trenger sol, sommer og uteliv. Når sommeren endelig er her, skjer det dessverre litt for ofte at "varme" sommerkvelder ender med frysninger nedover ryggen.Men løsningen får du kjøpt for penger - fra noen få hundrelapper og til om lag fem tusenlapper. Alt etter hvor mye varme du ønsker, og ikke minst: Hvor store krav du har til design.

HER KAN DU GÅ DIREKTE TIL BILDESPESIALEN FOR Å SE TERRASSEVARMERE

Bildespesialen fungerer også som en prisguide. Alle bildene er utstyrt med informasjon om pris og leverandør.

Tre kategorier

De terrassevarmerne vi har sett på, havner overordnet i tre kategorier. Den første kategorien er de nye "tårn", hvor varmen blir produsert av en gasstank som er tilknyttet selve terrassevarmeren.

Den andre kategorien består av en ny type elektrisk terrassevarmer, som også gir god effekt. Disse koster vanligvis litt mer enn gass-terrassevarmerne, men fyller mindre. Disse "nye" terrassevarmere blir blant annet benyttet mye på uterestauranter. Teknologien er hentet fra romforskning - materialet i terrassevarmeren reflekterer nemlig varmen på en spesiell effektiv måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer