Kjøp julegavene i dag

Bensinstasjonene venter storinnrykk av julegavejegere i dag. Etternølerne finner nok gavene de trenger, men det koster å være ute i siste liten.

Kjøp julegavene i dag
Publisert

Har du i år som i fjor satset på å kjøpe julegavene på selve julaften, kan du få et problem. Siden julaften i år faller på en søndag, er 20145">butikkene stengt i dag. Men det finnes en nødløsninger: Bensinstasjoner og storkiosker.

De fleste bensinstasjoner og kiosker holder åpent i dag, frem til julemiddagen, eller hele døgnet.

På bensinstasjonene har de lagt til rette for etternølerne. Du finner neppe alle tingene på guttas ønskeliste her. Du kan heller ikke forvente at det flommer over av jentenes juleønsker. Men må du så må du.

Døgnåpent

Hos Statoil på Alexander Kiellands plass forteller betjeningen at det hvert år er mange som handler julegaver der på selveste julaften. De holder døgnåpent, og satser på å tilby noe for alle aldersgrupper.

DinSide har sjekket utvalget av siste liten-gaver hos Statoil. Her er noe av det du kan finne:

Leketøy: Her får du både lekebiler, legoklosser og bamser og kosedyr i mange størrelser og fasonger.Filmer: Du får kjøpt både videofilmer og DVD-filmer hos Statoil. Prisen er ikke avskrekkende. Videofilmer koster 159 kroner, og DVD-filmene koster 199 kroner. Utvalget er ikke all verden. Men du finner både ”The Beach”, ”Den talentfulle Mr. Ripley” og ”Gladiatoren” i hyllene.CD-plater: VG-lista er godt representert på Statoil. Prisen er 169 kroner pr. CD.Sparkesykkel: Sparkesykkel ligger sikkert under mange juletre i år. Hos Statoil får du kjøpt sparkesykkel til 790 kroner.Bøker: Du får kjøpt noen av bestselgerne. Jo Nesbøs ”Rødstrømpe” koster 329 kr. Harry Potter-bøkene koster 248 kroner. Du finner også Myggens og Drillos bok på bensern. Konfekt: Søte fristelser koster betydelig mer enn i dagligvarebutikken. 500 gram Kong Haakon-konfekt koster 159 kroner. I butikken får du samme gave helt ned i 79 kroner.Dataspill: PC-spillet ”Flåklypa Grand Prix” koster 499 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer