Kjøp Oscar-filmene for småpenger

Prisbelønnet kvalitet for pengene.

Avdøde Heath Ledger som Jokeren i den nyeste Batman-filmen "The Dark Knight". Rollen ga ham prisen for beste mannlige hovedrolle. Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome
Avdøde Heath Ledger som Jokeren i den nyeste Batman-filmen "The Dark Knight". Rollen ga ham prisen for beste mannlige hovedrolle. Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid gikk Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Mange av filmene som ble premiert er ikke klare for DVD eller blu-ray her i Norge ennå, mens andre er det mulig å få tak i for en ganske rimelig penge.

Finner du bedre priser enn det vi klart å komme opp med? Legg inn dine tips i debatten nederst i artikkelen!

Beste mannlige birolle

Avdøde Heath Ledger fikk gullstatuetten for beste mannlige birolle, for sin innsats som Jokeren i Batman-filmen The Dark Knight.

The Dark Knight er en visuelt meget imponerende film, som antakelig mange ønsker å eie på blu-ray. Den billigste blu-rayutgaven vi fant kostet i underkant av 150 kroner på Play.com. Nettstedet sender fraktfritt, og siden prisen kommer på under 200 kroner, slipper du å tenke på moms og toll.

DinSide har veldig gode erfaringer med kjøp av varer på Play.com. Husk å velge pund som betalingvaluta, ellers vil du måtte betale i euro, noe som kan gjøre at du kommer over 200-kronersgrensen.

Husk også at en del av filmene på Play.com ikke har norske undertekster. Om norske undertekster er viktig for deg, bør du sjekke dette før du kjøper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer